Batavus Kinderfiets

Batavus Booster 24 inch 3 versnellingen met Terugtraprem, naafdynamo en verende voorvork


Neem contact met ons op over deze fiets




"De Batavus Booster 24 inch is voor de jongens die aan het eind van de basisschool zijn. Door het stoere en gebogen frame is de opstap hoger, wat de fiets een gave look geeft. Er zitten 3 Shimano Nexus versnellingen op de fiets. De voor- en achterverlichting gaat aan met een on/off knopje, werkend op batterij. Deze stoere fiets bevat twee handremmen en een terugtraprem om altijd veilig tot stilstand te komen. De uitvoering met het achterrekje maakt dat de fiets goed als stadsfiets gebruikt kan worden. Maar als hij de fiets een coole look wil geven, kan het achterrekje eenvoudig worden verwijderd. Door de vlindermoeren hoeft er zelfs geen gereedschap aan te pas te komen! Door het achterrekje te verwijderen ontstaat een nieuwe fiets met de look van een crossfiets/mountainbike. De fiets is uitgerust met voor- en achterverlichting, werkend op batterij en hand- en terugtraprem.
De Batavus Booster Booster 26 inch is de grootste fiets in het Booster assortiment. De opties zijn gelijk aan de kleine 24 inch variant maar deze fiets is nog ietsjes groter en een stapje verwijderd van een echte volwassen fiets. De grijze 26 inch Booster heeft details in het blauw, hand- en terugtraprem, 3 Shimano Nexus versnellingen, aluminium frame en voor- en achterverlichting."

Met deze stoere jongensfiets ben je de stoerste van het schoolplein
Stevig, maar toch lekker licht frame
Met het demontabele achterrekje bouw je de fiets zo om naar een coole mountainbike
Altijd veilig onderweg met de betrouwbare remsysstemen

€ 549,-
Prijs per maand klik hier.







Batavus informatie-video


Kijkje in batavus fabriek


Terug



Deel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Batavus B.V.
http://www.batavus.nl


Aangesloten bij:
Bovag TWB


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.


Neem contact met ons op over deze fiets

Onze fietsmerken

Alpina
Avalon
Batavus
Bike Fun
Cortina
Loekie
Popal
Sparta
Victoria
Vogue